Lees meer over deze redacteur / blogger

"Kriebels"

Marlous

Als de zomer is afgelopen, begint het bij mij te kriebelen. Elke winter ben ik te vinden in de bergen. De witte poederlaag, het schitteren van de kleine sneeuwkristalletjes als de zon erop staat, ik vind het magisch. Maar toch ben ik ook erg benieuwd hoe het zal zijn om de zomervakantie in de bergen door te brengen.

Zomers avontuur

Vorig jaar heb ik voor het eerst een wintersportgebied in de zomer bezocht. Tijdens onze roadtrip door het westen van Amerika, moesten we echt even langs de wintersportplaats Mammoth Lakes. Wat een prachtige plek! We hebben gewandeld door de wonderschone natuur en de frisse lucht van de dennenbomen opgesnoven. Ik vond het heel bijzonder om de bergen in de zomer mee te maken, het is niet vergelijkbaar met de winter. Meteen was ik aan het fantaseren hoe de Alpen er in de zomer uit zouden zien.

Ik hoop dat ik snel weer een keer in de zomer naar de bergen kan gaan. Ook dan zijn de bergen bijzonder! Zo bijzonder, dat een zomervakantie in de bergen bovenaan mijn lijstje staat.

Marlous
De laatste 1 weblog berichten van Marlous

19 maart 2018 door Marlous in Wandelen' | 2 reactie(s)

Berchtesgaden National Park

Dat een vakantie in de Alpen waanzinnig is, is geen nieuws. Fraaie naaldbossen, een imposant berglandschap en meren waarbij u weg kunt dromen vormen keer op keer een uitzonderlijk uitzicht. Een aantal bestemmingen beschikken over een nationaal par...Lees verder

Zomervakantie tips