Trouwen in de zevende hemel!

Trouwen in de zevende hemel!

14 oktober 2014

door Joris in Algemeen

In Serfaus-Fiss-Ladis in Tirol zijn bruidsparen al tijdens de huwelijksvoltrekking voor de burgerlijke stand in spreekwoordelijke zin in de zevende hemel op 2600 m hoogte. Hoog boven en omgeven door het indrukwekkende bergpanorama van Serfaus-Fiss-Ladis troont de Crystal Cube, een kubusvormig bouwwerk van spiegelglas. Het is misschien wel een van de spectaculairste trouwlocaties in het Alpengebied waar u romantisch kunt trouwen.

Trouwen in de Crystal Cube

Hierboven op 2600 m hoogte geven de bruidsparen ten overstaande van hun gasten elkaar het jawoord in een exclusieve omgeving met veel privacy. Eerst gaat u met de gondel bijna geruisloos omhoog naar het Schönjoch-Bergstation. Daarna wandel of rijdt u met een extravagante terreinwagen naar de Crystal Cube. Wie tijdens het sluiten van het huwelijk nog geen brok in de keel heeft van ontroering, zal ondersteboven zijn van het adembenemende uitzicht op de omliggende 3000 m hoge bergtoppen vanuit de compleet uit glas opgetrokken Crystal Cube.

Samen over de kop

Direct na de ceremonie worden er enkele exquise hapjes geserveerd. Ook bestaat er de mogelijkheid om in het nabijgelegen restaurant BergDiamant van een heerlijke maaltijd te genieten, voordat het gezelschap vanuit de zevende hemel weer afdaalt naar het dal. Moedige bruidsparen stappen na de huwelijksvoltrekking in een van de Fisser vliegattracties, zoals de nieuwe Skyswing die hen samen over de kop laat gaan. Iets rustiger gaat het eraan toe in de 'Fisser Flieger', een soort deltavlieger die het pas getrouwde stel door de lucht laat zweven.

Kleinste restaurant ter wereld

Na de huwelijksnacht zorgt een ontbijt in de luxueuze 'Genussgondel' van de Schönjochbahn voor nog meer romantiek. In misschien wel het kleinste restaurant ter wereld staat een uitgebreide ontbijttafel gedekt, waarvan u heerlijk zwevend kunt genieten terwijl de kabelbaan zijn rondje maakt.

©Serfaus-Fiss-Ladis (c) www.foto-mueller.com

©Serfaus-Fiss-Ladis (c) www.foto-mueller.com
Reactie(s) Reageren?

door Sarah op 16 oktober 2014

Wat leuk!

door Marja op 21 oktober 2014

Haha, ik hoop dat mijn vriend dit ook leest

Reageren op dit artikel


Zomervakantie tips