Lees meer over deze redacteur / blogger

"Bergen, bergen en nog eens bergen!"

Joris van Dijk

Als klein jongetje liep ik al hele tochten met mijn vader door de bergen. Ik vond het geweldig. Rond m'n tiende begon ik met klimmen, om zo ook de steile rotswanden die we tegenkwamen te kunnen trotseren. Een paar jaar later stapte ik voor het eerst op de mountainbike. En ik had er weer een hobby bij! Eigenlijk kun je gerust zeggen dat de Alpen, en alles wat je daar kunt doen mijn passie zijn. Ik probeer er dan ook veel en vaak naar toe te gaan. Mijn lijstje met beklommen bergen en bezochte plaatsen kan niet lang genoeg zijn. En als ik niet op pad ben in de bergen hang ik in Nederland in een klimhal of zit ik op de mountainbike in Zuid-Limburg of Schoorl.

De laatste 5 weblog berichten van Joris

7 mei 2022 door Joris

Zoek je nog een magische plek om te verkennen? Dan zijn de iconische uitzichten van de Zwitserse Alpen een uitstekende optie. Als je op zoek bent naar een spectaculaire wandelvakantie in Europa, overweeg dan om naar het hart van het Berner Oberlan...Lees verder

27 maart 2022 door Joris

Tijdens je zomervakantie in Oostenrijk is wandelen met de kinderen een echte aanbeveling. Jaarlijks gaan veel Nederlandse gezinnen richting de Alpen om te genieten van de speciale activiteiten en uitjes die de bergen te bieden hebben. Je zal je ge...Lees verder

21 februari 2022 door Joris

Van plan om een wandeling in de bergen te gaan maken? Uiteraard wil je dan veilig op pad gaan. Hiervoor is  wandeluitrusting erg belangrijk. Want, hoe beter je jezelf hebt voorbereid op de wandeling, hoe aangenamer de wandeling wordt! Maar wa...Lees verder

30 juli 2021 door Joris

Bergvakanties zijn ook in de zomer erg in trek. De combinatie van bergen, mooie landschappen, meren en eindeloze wandelmogelijkheden lokken elk jaar sportieve gezinnen en avonturiers. We geven je enkele tips en weetjes voor een topvakantie in de b...Lees verder

2 december 2020 door Joris

In tegenstelling tot menig sportactiviteit, vergt het beklimmen van bergen de nodige voorbereiding. Het beklimmen van bergen doe je namelijk niet zomaar, en vooral niet zonder je daar voorafgaand in verdiept te hebben. Door middel van de volgende...Lees verder

Zomervakantie tips