Skip to navigation Skip to main content

5 organisaties met vakantieparken voor een zomervakantie in de bergen

52319 - 5 organisaties met vakantieparken voor een zomervakantie in de bergen (3)

Vakantieparken zijn voor velen het ideale type accommodatie voor een vakantie. Veel vakantieparken hebben een eigen supermarktje, restaurant, zwembad, speeltuin en bieden allerlei leuke activiteiten aan. Zeker voor families met kinderen is dit ideaal. De kinderen kunnen op het terrein vrij rondrennen en spelen. Sommige vakantieparken hebben knusse bungalows en andere hebben grote en luxe huizen. In dit blog vind je 5 organisaties met vakantieparken voor een zomervakantie in de bergen. Denk hierbij aan regio's in de bergen van Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Uiteraard benoemen we ook vakantieparken in het Sauerland, de Eifel en de Ardennen.

Landal GreenParks in Duitsland, België en Oostenrijk

Landal GreenParks heeft in Nederland een aantal hele fijne vakantieparken. Maar, ook buiten Nederland kun je genieten van een fijne vakantie op een Landal GreenParks vakantiepark! In Europa biedt Landal GreenParks in een aantal landen vakantieparken. Boek in Duitsland bijvoorbeeld een accommodatie in de Eifel bij vakantiepark Eifeler Tor of Landal Wirfttal. Ook kun je langs de Moezel een vakantie boeken bij Landal Mont Royal of in het Sauerland bij Landal Winterberg. Ontdek ook Landal GreenParks in de Belgische Ardennen en in de bergen van het Oostenrijkse Karinthië.

Bekijk alle vakantieparken van Landal GreenParks

Interhome vakantieparken in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en meer

Interhome heeft een riant aanbod aan accommodaties op vakantieparken, in alle landen. Dus ben je op zoek naar een vakantiehuis op een vakantiepark in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië of Frankrijk? Het kan allemaal via Interhome. In Duitsland kun je overnachten op een vakantiepark in het Zwarte Woud, Eifel, Allgäu en aan de Bodensee. Liever op vakantie in Frankrijk? Genieten van stokbroden, wijn en kaas, doe je via Interhome bij deze accommodaties in de Franse Alpen.

Bekijk alle accommodaties en vakantieparken van Interhome

Belvilla vakantieparken in Duitsland, Oostenrijk, Italië en meer

Belvilla biedt meer dan 6000 accommodaties in heel Europa. Een deel van deze accommodaties vind je op een vakantiepark. Zo kun je via Belvilla een huisje boeken bij een vakantiepark in de verschillende regio's in de bergen. Bekijk hier het overzicht van de mogelijkheden per Oostenrijkse deelstaat: Tirol, Karinthië en Steiermark. Ook in Zuid-Duitsland vind je via Belvilla allerlei mooie accommodaties vanwaar je kunt genieten van de bergen. Bekijk bijvoorbeeld vakantiehuizen in Beieren, het Zwarte Woud, de Eifel en het Sauerland. Ontdek ook vakantieparken van Belvilla in de Franse Alpen en Noord-Italië.

Bekijk alle accommodaties en vakantieparken van Belvilla
52319 - vakantiehuis of chalet in de bergen (3)

Center Parcs in Duitsland en Ardennen

Center Parcs, wie kent het niet? Deze fijne vakantieparken vind je op meerdere plaatsen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Uiteraard gaan wij voor de vakantieparken in een bergachtige omgeving. In de Ardennen kun je terecht bij het gelijknamige Center Parcs vakantiepark Les Ardennes. Liever naar het prachtige Duitsland? In Zuid-Duitsland vind je Center Parcs vakantiepark Allgäu, aan de voet van de Alpen. Vanaf dit park kun je een bezoekje brengen aan Oberstdorf, de Bodensee en Schloss Neuschwanstein! Wat dichterbij Nederland vind je de volgende Center Parcs vakantieparken: vakantiepark Bostalsee in het Saarland, vakantiepark Eifel en Winterberg bezoek je vanuit vakantiepark Hochsauerland.

Bekijk alle vakantieparken van Center Parcs

Roompot vakantieparken Duitsland en Ardennen

Roompot vakantieparken vind je in verschillende locaties in heel Europa. Wellicht niet écht in de Alpen, maar wel in een aantal mooie andere bestemmingen. Zo vind je Roompot vakantieparken in Duitsland en de Ardennen. In Duitsland ligt vakantiepark Ferienresort Cochem langs de Moezel. Een andere mooie locatie is Roompot vakantiepark Eifelpark Kronenburger See, in het bos en aan het water, heerlijk! Ook kun je bij Roompot overnachten in Winterberg, bij vakantieparken Bergresort Winterberg en bij Résidence Winterberg. Liever naar een Roompot vakantiepark in de Ardennen? Ontdek dan vakantiepark Park La Clusure, bij het dorp Tellin.

Bekijk alle vakantieparken van Roompot
Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.