Skip to navigation Skip to main content

Hutten BBQ op 2000 meter hoogte in Oberstdorf-Kleinwalsertal

Adlerhorst 1
© Oberstdorf Kleinwalsertal Bergbahnen

Komende zondag, 23 juli, van 11.00 tot 14.30 uur, vindt deze zomer voor de eerste keer de Hutten BBQ plaats bij Berghütte Adlerhorst op de Kanzelwand boven Riezlern. De muziek wordt verzorgd door de blaaskapel van 50 m Blech. Om de sfeer nog wat gezelliger te maken, worden er op het terras vuurkorven neergezet. Ook in de rest van de zomer zijn er nog diverse data waarop deze Hutten BBQ plaatsvindt in de regio Oberstdorf-Kleinwalsertal.

Hutten BBQ Berghütte Adlerhorst

Jürgen Scharnagl, huttenwaard van de Adlerhorst, is er klaar voor! De tafels zijn gedekt, de vuurkorven branden en de grill is op temperatuur. Met malse biologische biefstukken, spareribs, andere vleesspecialiteiten en heerlijke bijgerechten en salades belooft het een heerlijke barbecue te worden op de Kanzelwand. Voor vegetariërs bereidt de gastheer heerlijke vleesloze alternatieven. Het bier wordt verzorgd door de familiebrouwerijen van Zötler und Meckatzer. De barbecue wordt vanaf 11.30 uur muzikaal omlijst door de negen jongens van blaasorkest 50 m Blech. Berghütte Adlerhorst bevindt zich op loopafstand van de Kanzelwandbahn.

Adlerhorst 2
© Oberstdorf Kleinwalsertal Bergbahnen

All you can eat prijs

  • Volwassene: € 26,50
  • Kinderen van 6 tot 13 per levensjaar: € 2,-
  • Drankjes zijn niet inclusief

Overige data Hutten BBQ

  • 6 augustus 2023
  • 20 augustus 2023
  • 3 september 2023
  • 17 september 2023
  • 8 oktober 2023

Meer over een vakantie in Oberstdorf-Kleinwalsertal

De grensoverschrijdende vakantieregio Oberstdorf-Kleinwalsertal heeft zomers het nodige te bieden. Van wat voor zomervakantie je ook houdt, hier kun je je vermaken. 200 kilometer aan wandelpaden liggen voor je klaar en diverse liften staan tot je beschikking. Wie houdt van fietsen wordt hier ook niet vergeten. Geniet van gemoedelijke fietsroutes in autovrije dalen of uitdagende tochten in de bergen met prachtige uitzichten. Daarnaast staat de regio te boek als familievriendelijk dankzij diverse beleveniswerelden, een zomerrodelbaan en themawandelingen.  

Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.