Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Norica Therme

Bad Hofgastein | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-norica-therme-3
Afbeelding - hotel-norica-therme-4
Afbeelding - hotel-norica-therme-9
Afbeelding - hotel-norica-therme-10
Het elegante 4-sterren superior Hotel Norica Therme ligt in de voetgangerszone van Bad Hofgastein en op ca. 850 m van de Schlossalmbahn. De dichtstbijzijnde skibushalte bereik je na ca. 20 m en een langlaufloipe ligt op ca. 150 m afstand.

Het hotel is door middel van een ondergrondse gang met de Alpentherme Gastein verbonden. Tot de faciliteiten van de comfortabele accommodatie behoren lobby, lift, internethoek en wifi, restaurant, bar en een ski- en schoenenruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid aanwezig (ca. 150 m verderop).

Het ca. 3.000 m² grote wellnessgedeelte wordt samen met Hotel Österreichischer Hof gebruikt en biedt naast een thermaal zwembad een textielsauna in het "Celtic Familie"-gedeelte, en de saunawereld "Celtic Spa" met Celtic Fin (90°C sauna), Celtic Bio (60°C sauna), Celtic Sole (45°C stoombad met 13% zoutgehalte), Celtic Infra (infraroodcabine) en een douchelandschap met ice-crusher om af te koelen.

Bij de prijs inbegrepen is ook de dagelijkse toegang tot de Alpentherme Gastein. Op rond 32.000 m² is hier een familie- en fungedeelte, een 110 m lange Black Hole Rafting glijbaan, een speed glijbaan, een lazy river, een multimedia belevenisdome evenals een tv-videoruimte en een peutergedeelte.

In het ontspanningsgedeelte en wellnessthermen zorgen een thermaal binnen- en buitenbad, sportbad, oerbronbad, sportbad en diverse andere baden alsmede een uitgebreid rust- en ontspanningsgedeelte voor ontspanning.

In de Ladies World is er een elegant saunarium (alleen voor vrouwen). Het fraaie saunadorp biedt vijf verschillende sauna's (infrarood-, bio- en Finse sauna, laconium, stoombad), drie glazen ruimtes buiten met loft-, stol- en Finse sauna evenals een bergmeer van 100 m², een grote ligweide en ontspanningsruimtes alsmede een saunabar die de hele dag geopend is.

Tegen betaling kun je in het Celtic Vital gedeelte van het hotel (8 behandelingskamers, openingsuren zie info ter plaatse) evenals het schoonheidscenter verschillende behandelingen zoals massages, kuurbaden, kuurveen, hooibehandeling en meer boeken.

Bij de reisprijs is ook de Gastein Card met vele kortingen in het gehele Gasteinertal inbegrepen (zie informatie ter plaatse).
Afbeelding - hotel-norica-therme-3

Hotel Norica Therme

  • Bad Hofgastein
  • Salzburgerland

€419,00