Skip to navigation Skip to main content

Koeien wandelen receptie appartementencomplex in Gerlos binnen

Koe in Gerlos
© Spalder Media Group

Bij het Gerlosperle appartements in het Oostenrijkse Gerlos kwam deze week een ongewoon stel naar binnen lopen. Twee koeien kwamen daar woensdag eens een kijkje nemen. Misschien waren de locals op zoek naar een nieuw verblijf, maar ze vonden niet wat ze zochten. Ze waren in ieder geval snel weer weg. 

Koeien nemen binnen een kijkje

Het ongewone koppel kwam deze woensdag aan het eind van de ochtend binnenstappen om het interieur te bekijken. Na een snelle ronde van zo'n 1,5 minuut waren de twee weer weg, alsof er niets gebeurd was. Gelukkig zijn er de beelden nog van de beveiligingscamera. 

Gerlosperle appartements

De koeien liepen binnen bij Gerlosperle appartements, dat midden in Gerlos ligt. De appartementen worden beheerd door de twee zussen Tina en Isabel, die vaste bezoekers van Gerlos kennen van het bekende restaurant Milchbar. De Milchbar is na decennia een begrip te zijn geweest in Gerlos nu verleden tijd (dat is restaurant Dahuam.202 geworden), maar de appartementen beheren de twee met veel plezier en passie. 

Koeien lopen de supermarkt in

Het is niet de eerste keer dat de koeien in Gerlos een kijkje binnen nemen. Enkele jaren terug liepen ze namelijk al de Spar in het dorp in voor de wekelijkse boodschap. Dat de koeien zomaar naar binnen kunnen lopen is omdat ze gedurende het zomerseizoen los door het dorp lopen. Ook auto's moeten hier dus rekening mee houden, je kan zomaar eens een koe tegenkomen op de doorgaande weg. 

Zomer Mike

Over Mike

Welk seizoen het ook is, Mike is altijd graag in de bergen te vinden. Niet alleen in de zomer of winter, juist ook in de herfst of in het voorjaar zijn de bergen geweldig. Hij kan genieten van mooie wandeltochten om het water, suppen of kanoën op het water, of gewoon neerploffen en relaxen aan het water. Als Mike maar in de bergen is!