Val Gardena Active: tal van activiteiten!

Val Gardena Active: tal van activiteiten!

26 juli 2016

door Joris in Familie/kinderen

Een familievakantie in Val Gardena, gelegen in het hart van de Dolomieten (Italië), is een groot avontuur. Families hoeven zich geen dag te vervelen, want iedere dag valt er weer iets nieuws te leren en te ontdekken. De drie pittoreske dorpjes Ortisei, St. Christina en Selva Gardena vormen het ideale uitgangspunt voor een actieve, ontspannen vakantie.

Tal van activiteiten

Zo kunt u tijdens GEO Caching op jacht gaan naar verborgen schatten, een klimcursus voor beginners volgen of een wandeling afsluiten met een barbecue boven op de berg. Gasten die in een ‘Val Gardena Active’ accommodatie verblijven, kunnen gratis of voor een gereduceerd tarief gebruik maken van alle activiteiten. Val Gardena Active biedt jong en oud dagelijks tal van activiteiten en mogelijkheden voor een actieve zomervakantie in de bergen. Het wekelijkse aanbod varieert van sportieve tot culturele excursies. Iedere dag staat er een andere activiteit op het speciale ‘Val Gardena Kids Active’-programma.

Jong geleerd is oud gedaan

Fietsen op de fietspaden door de stad of ‘offroad’ door de Nederlandse bossen is net iets anders dan mountainbiken in de bergen. In Val Gardena leert u alle vaardigheden en skills. Bent u een echte ranger? Dan bakt u uw eigen brood boven een kampvuur aan de voet van magische ruïnes in natuurpark Puez Odle. En als echte avonturier gaat u natuurlijk op zoek naar verborgen schatten tijdens een GEO Caching speurtocht.

Liever alleen met het gezin op pad? Val Gardena Active stelt ook een activiteitenprogramma op maat samen. Met deze individuele programma’s geniet u met het hele gezin van een perfecte vakantie.

Klik hier voor meer informatie over Val Gardena Active >

Jong geleerd is oud gedaan

Zomervakantie tips