Welkom op Indebergen.be!

Welkom op Indebergen.be!

26 april 2014

door Thijs in Algemeen

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe website Indebergen.be. Het resultaat is een aansprekende website waar u alle informatie vindt over een zomervakantie in de Alpen. Tal van bestemmingen in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië en België worden uitvoerig beschreven. Alle informatie waar bergliefhebbers naar op zoek zijn op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Indebergen.be is het startpunt voor uw zomervakantie in de bergen.

Altijd een bestemming die bij u past

Bent u van plan om in de bergen op vakantie te gaan dan kunt u op Indebergen.be op zoek gaan naar een bestemming. Naast een beschrijving van het dorp geven wij ook informatie over de mogelijkheden en activiteiten die u in de buurt kunt ondernemen. Wilt u liever nog wat aanvullende informatie ontvangen dan heeft u de mogelijkheid om een brochure aan te vragen. Binnen enkele dagen wordt deze thuisgestuurd. Heeft u een vakantiebestemming gekozen dan kunt u een algemene aanvraag doen voor een accommodatie. Nadat u uw wensen hebt ingevuld neemt de VVV ter plaatse via e-mail contact met u op met de beschikbare accommodaties en aanbiedingen.

Activiteiten in de bergen

In de bergen hoeft u zich geen moment te vervelen! U kunt er tal van activiteiten ondernemen. Actievelingen gaan wandelen, mountainbiken, raften of klimmen. Maar ook wanneer u liever een wat ontspannenere vakantie beleeft zijn de bergen een goede bestemming. De wellness voorzieningen zijn zeer uitgebreid en bovendien is de berglucht zeer gezond. In de Alpen liggen ook diverse steden waardoor een citytrip ook tot de mogelijkheden behoort. Aan cultuur ook geen gebrek; kastelen, kerken, tradities, overal komt u ze tegen. Een van de populairste activiteiten in de bergen blijft kamperen. Er is een groot aanbod van campings voor zowel families als rustzoekers.

© Wilder Kaiser

Het laatste nieuws uit de bergen

In het Indebergen.be Magazine leest u het laatste nieuws uit de bergen. Aansprekende reisverslagen, opmerkelijke verhalen, de nieuwste gadgets, recepten, alles wat vakantie in de bergen zo mooi maakt wordt behandeld. Heeft u een toevoeging of opmerking op een artikel wees dan vooral vrij om een reactie te geven! Artikelen in het Indebergen Magazine worden geschreven door, en voor liefhebbers van de bergen.

Wat vindt u van Indebergen.be? Laat een reactie achter!

Reactie(s) Reageren?

Reageren op dit artikel


Zomervakantie tips