Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Bruno

Fügen | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-bruno-4
Afbeelding - hotel-bruno-2
Afbeelding - hotel-bruno-10
Afbeelding - hotel-bruno-8
Het 4-sterren hotel Bruno is rustig gelegen aan de bosrand, op ca. 300 m van het skigebied (Spieljochbahn) en van de dichtstbijzijnde skibushalte. Het centrum van Fügen en het station van de Zillertalbahn bereik je na ongeveer 1 km, de rodelbaan bij de Gogelhof ligt ca. 200 m van de accommodatie vandaan.

Het moderne hotel bestaat uit twee gebouwen, die door een ondergrondse gang met elkaar verbonden zijn. Er is een receptie, een lift, Wi-Fi, een restaurant, een ontbijtruimte, een bar, een lounge, een verblijfsruimte, een skiruimte met skischoendrogers, een speelkamer en een terras.

Het wellnessgedeelte met sauna, stoombad, infraroodcabine en rustruimte kun je iedere dag tussen 15 en 19 uur gebruiken (verandering van de openingstijden onder voorbehoud). De zonnebank kan met een munt voor de zonnebank worden gebruikt ( 1 x per persoon per verblijf incl., daarna tegen betaling). Verder is er een fitnessruimte en de gasten kunnen tafeltennissen of tafelvoetballen. Gratis parkeerplaatsen kunnen volgens beschikbaarheid worden gebruikt.