Actieve vakantie Oostenrijk

Oostenrijk

Actieve vakantie Oostenrijk, in dit veelzijdige land vallen tal van activiteiten te ondernemen. Onbezorgd wandelen door de ongerepte natuur, mountainbiken over uitdagende paden of golfen op de mooiste banen van het land. Er is geen betere plek te vinden voor een actieve vakantie. Oostenrijk heeft bergen, dalen en meren zodat u hier vrijwel iedere buitenactiviteit kunt beoefenen.

Hieronder vind u diverse mogelijkheden voor een actieve vakantie Oostenrijk. Dankzij de vele bergmeren kun u hier uitstekend surfen, zeilen, vissen en duiken. Ga u liever de hoogte in dan is bergbeklimmen echt iets voor jou! Ook beginners kunnen tijdens bijvoorbeeld een via feratta prima kennis maken bij deze sport. Actieve vakantie Oostenrijk, hier hoef u je geen moment te vervelen.

Activiteiten

 • Wandelen

  Wandelen

  Wandelvakantie Oostenrijk is niet voor niks zo populair. Wandelen hoort bij Oostenrijk zoals de W...

  Lees verder

 • Fietsen

  Fietsen

  Fietsvakantie Oostenrijk, ieder type fietser kan hier uitstekend uit de voeten. U zou het misschi...

  Lees verder

 • Familie

  Familie

  Een familievakantie in Oostenrijk staat gelijk aan plezier voor jong en oud. Voor families valt e...

  Lees verder

 • Watersport

  Watersport

  Dankzij de vele bergmeren is Oostenrijk zeer geliefd onder watersporters. Of u nou houdt van surf...

  Lees verder

 • Golfen

  Golfen

  Bij Oostenrijk denk u nou niet direct aan golfen, toch is het land uitstekend geschikt voor een g...

  Lees verder

 • Alpinisme

  Alpinisme

  Oostenrijk is het land bij uitstek voor het beoefenen van Alpinisme. Zowel fanatieke bergbeklimme...

  Lees verder

Actieve vakantie Oostenrijk: voor jong en oud

Een actieve vakantie Oostenrijk is echt niet alleen weggelegd voor de aller sportiefste mensen. Jong en oud kan zich wagen aan wandeltochten, mountainbikeritten of andere uitstapjes. Avonturenparken, kinderprogramma’s en speeltuinen zijn voorzieningen die bij de kinderen in de smaak zullen vallen. Oostenrijk is een kindvriendelijk land waar de kids zich geen moment hoeven te vervelen. In de vrij natuur kunnen zij zich urenlang vermaken tijdens een actieve vakantie. Oostenrijk biedt het landschap en de faciliteiten voor tal van outdoor activiteiten.

Actieve vakantie Oostenrijk: wandelen en mountainbiken

Wandelen en mountainbiken zijn de populairste activiteiten tijden een actieve vakantie. Oostenrijk biedt tal van routes en paden om urenlang te kunnen fietsen en wandelen. Hou u van bergwandelen dan kun u kiezen voor eenvoudige tochten maar ook voor trektochten waarbij u van hut naar hut wandelt. Mountainbiken in de bergen is behoorlijk inspannend en vergt de nodige concentratie. Vaak kun u gebruik maken van de liften maar aan de snelheid tijdens het afdalen zal u behoorlijk moeten wennen. Actieve vakantie Oostenrijk, wandelen en mountainbiken komt hier op nummer 1.

Actieve vakantie Oostenrijk: overige outdoor activiteiten

Hou u niet van wandelen en mountainbiken dan vallen er nog genoeg andere activiteiten te ondernemen tijdens een actieve vakantie. Oostenrijk biedt ook goede faciliteiten wanneer u wilt gaan bergbeklimmen, golfen of watersporten. Zowel voor beginnende alpinisten als ervaren bergbeklimmers vallen er tal van bergen te overwinnen. Golfers kunnen hun geliefde sport spelen op banen die worden omgeven door de meest prachtige natuur. Door de aanwezigheid van tal van bergmeren kunnen watersporters hier hun hart ophalen. Actieve vakantie Oostenrijk, iedere outdoor sporter kan zich hier vermaken.

Locatie

Zomervakantie tips