Steger-Dellai in Seis am Schlern (Italië)

name

Hotel met 98 bedden

  • Aan de piste
  • Sauna
  • In het bos

Over Hotel Steger-Dellai

name

Steger-Dellai - Hotel
Saltriastraße 6
Seis am Schlern
Herr Bruno Steiner
Tel: 0039-0471 727 964
Fax: 0039-(0471 )727 848

Hotel Steger-Dellai**** biedt een bijzonder gezellige sfeer, in het hart van de Dolomieten. Het hotel ligt centraal op de Seiser Alm, omringd door pure natuur en op 2000 meter hoogte. De filosofie van Hotel Steger-Dellai is ontwikkelt door een bijzonder paar: Paula Wiesinger en Hans Steger. Ze geven je het gevoel dat je thuis bent.

Ontdek het ruime aanbod aan verschillende kamertypes. Zowel 2-persoonskamers als riante suites zijn mogelijk in Hotel Steger-Dellai. Alle kamers zijn in Alpine stijl, met veel hout. De kamers hebben een balkon en een ruime zithoek. Sommige kamers hebben een bad. Ook voor families zijn er opties, bijvoorbeeld een 3-persoonskamer of 2 aaneengesloten kamers.

Ontspannen kan uiteraard ook in Hotel STeger-Dellai****. Ontdek de alpine Wellnessoase van maar liefst 2000m2. Sauna, stoombad, infraroodcabine's, massages en schoonheidsbehandelingen behoren tot het assortiment. Ook op culinair gebied zit je in dit hotel op het juiste adres. Alleen de verste ingrediënten worden gebruikt voor de mediteranne en internationale gerechten. Ook Südtiroler gerechten worden hier uiteraard gekookt. Genieten!

Weer Seis am Schlern

Vandaag Morgen Overmorgen
-1°

Locatie

-->