Skip to navigation Skip to main content
Golfen

Je meest verre slag zul je maken tijdens een golfvakantie in de bergen. Door de dunnere lucht heeft een golfbal minder weerstand en komt de bal dus verder. Golfen in de bergen geeft de sport een bijzondere extra dimensie. Voor je golfvakantie in de bergen heb je de keus uit tal van uitdagende golfbanen.

Het bijzondere berglandschap zorgt voor uitdagende golfbanen. Een golfvakantie staat garant voor magnifieke uitzichten aangezien je over heuvelachtige banen loopt. Afleiding tijdens je slag is niet aan de orde, in de bergen heerst een serene rust. Het boeken van je golfvakantie begint bij Indebergen. Hieronder vind je dorpen in de bergen waar je kunt golfen.

Golf 1
© Unsplash / Mick Haupt

Aanbiedingen Golfreizen.nu

Golfreizen.nu is specialist in het aanbieden van Golfvakanties & Golfreizen in de Alpen, maar ook voor golfreizen naar elders in Europa kun je hier terecht. Op de site kunt je je golfreis uitzoeken en boeken.

Aanbiedingen Golfreizen.nu
Golf 2
© Unsplash / Dan Congdon

Aanbiedingen Golftime.nl

Als een echte ‘travel caddy’ is Golftime.nl al meer dan 20 jaar jouw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van deze kennis en boek je ideale golfvakantie.

Aanbiedingen Golftime.nl