Skip to navigation Skip to main content

Raad het woord en win een vakantie in Tirol

10774 - Raad het woord en win een vakantie in Tirol

Oostenrijk en Tirol, wie is er nou niet dol op?! Ook wij zijn ontzettend fan van de vele bijzondere bestemmingen die u in dit land en deze deelstaat kunt vinden. En natuurlijk willen wij Tirol niet voor onszelf houden. Daarom kunt u nu meedoen aan onze speciale Tirol prijsvraag en een heerlijke vakantie winnen! De prijs: 5 nachten in een 4-sterrenhotel voor 2 volwassenen en 2 kinderen, in Tirol! Hoe leuk is dat? Lees hieronder hoe u mee kunt doen.

Hoe kunt u meedoen?

Hieronder vind u de video van Robin. Als u de video bekijkt dan zult u merken dat Robin een bepaald woord omschrijft. Heeft u de video bekeken? Ga dan naar deze pagina. Hier vult u uw contactgegevens in, het antwoord op de prijsvraag en liket u onze Facebook pagina. Zo makkelijk is het!

 

Over Tirol

Tirol is één van de westelijke deelstaten van Oostenrijk. Al jaren is Tirol een populaire Oostenrijkse vakantiebestemming.. Centraal in Tirol ligt de stad Innsbruck, waar u makkelijk en snel naartoe kunt vliegen. In Tirol vindt u meerdere regio's om uit te kiezen. Bekende bestemmingen vindt u onder andere in het Alpbachtal, het Ötztal, de Kitzbüheler Alpen en het Zillertal. Wellicht kent u de dorpen Mayrhofen, Gerlos, Ischgl, Serfaus en Sölden! U vindt hier veel moderne faciliteiten en haast een oneindige mogelijkheid aan activiteiten voor jong en oud.

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.