Wandelen in Stubaital (Oostenrijk)

Wandelvakantie

Wandelen in Stubaital

In Stubaital vind je optimale mogelijkheden om heerlijk te wandelen. Je kunt kiezen voor eenvoudige wandelingen maar ook voor meer uitdagende wandelroutes. Wandelen in Stubaital is een activiteit voor jong en oud. Thema- en familiewandelingen spreken ook kinderen aan terwijl ervaren bergwandelaars juist meerdaagse trektochten opzoeken. Op de wandelkaarten van Stubaital staan altijd wandelroutes die bij jou passen. Op deze pagina vind je informatie over wandelen in Stubaital.

  • Fulpmes: Fulpmes biedt een scala aan wandelmogelijkheden in de fantastisch mooie omgeving.
  • Mieders: Wandelen is puur plezier in de prachtige omgeving van de Serles berg (2.718 meter). Zeker een must is de hoge moorland wandeling, de zogenaamde "Quellenweg" of Maria-Waldrast, een plaats van bezinning met beroemde minerale bronnen.
  • Neustift: Ons motto is "Wunderbar & Wanderbar", wandel langs de vallei, langs grootse watervallen in een van de Alpens rijkste regionen. Er zijn meer dan 50 hutrestaurants en routes naar het eeuwige ijs op 3000 meter.
  • Telfes: De vlakbij gelegen Schlick 2000 regio is een walhalla voor sportliefhebbers. Wandelen, klimmen: alles kan in de "Dolomieten van Tirol".

Wandelen

Aantal km gemarkeerde en onderhouden wandelpaden 850 Wandelpaden voor beginners? Ja
Wandelpaden voor gevorderden? Ja Wandelpaden voor experts? Ja
Aantal nordic walkingpaden - Aantal km's of nordic walking paden 26
GPS wandelroutes beschikbaar? Ja Tochten met gids? Ja
Aantal berghutten 66 Is er een huttentocht? Ja

Zomervakantie tips

Weer Stubaital

Vandaag Morgen Overmorgen
-12°-4° -10°-4° -10°-1°

Locatie

-->