Fietsen in Nauders (Oostenrijk)

Fietsen in Nauders

Voor fietsfanaten is Nauders eigenlijk de ideale bestemming. De 2000 kilometer aan fiets- en mountainbikepaden in de omgeving variëren van eenvoudige fietspaden tot uitdagende trails. Hierdoor komen alle fietsers aan hun trekken. Daarnaast zijn er voor de mountainbikers ook speciale gondels waarmee zij hun fiets mee naar boven kunnen nemen. Hierdoor kunnen zij hun krachten sparen voordat je aan één van de fietstochten door Italië, Oostenrijk en Zwitserland begint.

Georganiseerde fietstochten in Nauders

In Nauders is er eigenlijk geen reden om in je eentje te gaan fietsen. De gidsen kennen de omgeving namelijk als hun broekzak en nemen je mee naar de beste bewaarde fietsgeheimen van de regio. Daarnaast kun je aan deze fietstochten helemaal gratis deelnemen als je in het bezit bent van de zomerkaart, die je gratis bij je verblijf in verschillende accommodaties krijgt. Op de website van Nauders zie je waar en wanneer deze fietstochten georganiseerd worden.

E-biken in Nauders

Dankzij de e-bike hoeft het heuvelachtige landschap geen probleem meer te zijn. De trapondersteuning zal ervoor zorgen dat je moeiteloos één van de prachtige tochten fietst. Mocht de accu van de e-bike onverhoopt leegraken dan is dit geen enkel probleem. Alleen al in Nauders zelf zijn er 11 oplaadpunten te vinden.

Fietsen

Aantal fietspaden - Aantal km fietspaden -
Aantal km mountainbikeroutes 700 Huttentocht? Nee
Tochten met gids? Ja Mountainbikepaden voor beginners? Ja
GPS routes beschikbaar? Ja Mountainbikepaden voor gevorderden Ja
Wielrenmogelijkheden? Ja Mountainbikepaden voor experts? Ja

Zomervakantie tips

Weer Nauders

Vandaag Morgen Overmorgen
18° 10°17° 19°

Locatie

-->