Skip to navigation Skip to main content
Duitsland

Alpenhotel Kronprinz

Berchtesgaden | Beieren | Duitsland
Afbeelding - alpenhotel-kronprinz-1
Afbeelding - alpenhotel-kronprinz-3
Afbeelding - alpenhotel-kronprinz-4
Afbeelding - alpenhotel-kronprinz-10
Het comfortabele 4-sterren Alpenhotel Kronprinz is rustig gelegen op rond 1 km afstand van het centrum en op ongeveer 5 km van het skigebied "Jenner". Het skigebied Rossfeld bereik je na ca. 10 km. De dichtstbijzijnde openbare bushalte (geen skibus) ligt op ongeveer 300 m van het hotel. Een langlaufloipe bereik je na ca. 3 km.

De zeer mooie en gezellige accommodatie beschikt over een receptie, lift, wifi, ontbijtruimte, panoramarestaurant met terras, stüberl, ontspanningsruimte en bier- en wijnbar "Zum Faßl". Bovendien staan een skiruimte, gratis parkeerplaatsen en een garage (tegen betaling) ter beschikking.

Bij aankomst ontvang je een gastenkaart waarmee je vele kortingen op musea of op evenementen krijgt. Bovendien kun je met de gastenkaart bijna alle bussen en treinen in de toeristische regio Berchtesgaden-Königsee gratis gebruiken (wijzigingen van de services onder voorbehoud).

Ter ontspanning staat een wellnessgedeelte met stoombad, sauna, infraroodcabine en vitaliteitsdouche alsmede massage- en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling) ter beschikking.
Afbeelding - alpenhotel-kronprinz-1

Alpenhotel Kronprinz

  • Berchtesgaden
  • Beieren

€645,00