Webserie: 24 UUR IN

24 UUR IN

24 UUR IN is dé webserie voor liefhebbers van de bergen. Zowel in de zomer als in de winter! Presentatoren Frank en Miranda verkennen in 24 uur een bestemming en vertellen je daar alles over. In afleveringen van ongeveer 10 tot 20 minuten proberen ze je niet alleen te inspireren, maar geven ze ook allerlei leuke tips.

Een stukje geschiedenis, activiteiten, tips en praktische informatie komen allemaal langs in de afleveringen van 24 UUR IN. Zoek je favoriete bestemming of kijk ze lekker allemaal!

Zomerafleveringen seizoen 2020

De afleveringen van dit seizoen zijn in augustus 2019 opgenomen. We reisden toen langs Entlebuch en Nendaz in Zwitserland. Naast deze reguliere afleveringen hebben we ook nog een roadtrip gemaakt langs andere Zwitserse bestemmingen voor de Zwitserland Zomer Toer, ook hier maakten we diverse video's van zowel de bestemmingen als de activiteiten die we er ondernamen.

Voor de zomer van 2020 stonden diverse Oostenrijkse bestemmingen op onze 'to go - lijst', maar door de coronavirus is het allemaal nog even afwachten of, en wanneer we deze opnames eventueel kunnen gaan maken.

 • Aflevering 2: Nendaz

  Wallis staat bekend om haar vele zonuren, maar het team van 24 UUR IN trof het niet tijdens de opnames. Toch gingen we wandelen, mountainbiken, paragliden en zelfs Alpenhoorn spelen!

 • Aflevering 1: Entlebuch

  Miranda ontdekt de onbekendere maar prachtige regio Entlebuch dat op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat. Ze maakt bijzondere wandelingen, leert boogschieten en ontspant in een Kneipp Anlage

Zomerafleveringen seizoen 2019

Aflevering 5: Achensee

Achensee is het grootste meer in Tirol en een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Naast de vele wateractiviteiten kun je hier ook uitstekend terecht voor een vakantie in de bergen. Van wandelen en fietsen tot klimmen en vliegen. Wij waren onder de indruk van de Achensee. • Aflevering 4: Innsbruck

  Tijdens hun bezoek aan Innsbruck beleeft het team van 24 UUR IN een nieuwe ervaring: een stedentrip en bergvakantie in één. De twee verschillende werelden gaan ontzettend goed samen.

 • Aflevering 3: Valsugana

  Miranda gaat naar het Italiaanse Valsugana en Lagorai, waar leuke activiteiten op haar staan te wachten. Van suppen, wandelen en fietsen tot een kasteel bezoeken, lekker eten en kunstwerken bewonderen.

 • Aflevering 2: Kufstein

  Frank is op pad in Kufstein, een stad waar veel te beleven valt. Hij ontdekt de bruisende plaats, net over de grens van Duitsland en gaat langs een aantal hoogtepunten. Bekijk de aflevering hier.

 • Aflevering 1: Osttirol

  Frank is in Osttirol en ontdekt de dorpen Sillian en Obertilliach in het Hochpustertal. Hij ontdekt de familiemogelijkheden en maakt een wandeling bij zonsopkomst.

Zomerafleveringen seizoen 2018

Miranda en Frank hebben in de zomer van 2018 verschillende bestemmingen bezocht. Bekijk het overzicht hieronder.

24 UUR IN: winterafleveringen

Miranda en Frank hebben het afgelopen winterseizoenen verschillende bestemmingen bezocht. Bekijk het overzicht hieronder.

Seizoen 2019/2020:

Seizoen 2018/2019:


24 UUR IN zomer magazine

24 UUR IN Magazine

Naast de webserie is er van 24 UUR IN nu ook een magazine! De zomer editie is gratis verkrijgbaar bij SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf.

Meer over 24 UUR IN

Frank 24 UUR IN

Op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen en leuke video's van achter de schermen? Ga dan naar:
- Facebook
- Instagram
- Website