Win een fietsvakantie

Fietsliefhebbers opgelet! Je kunt nu bij Indebergen.nl een fietsvakantie voor twee personen met Roadbike Holidays winnen. De winnaar verblijft samen met een persoon naar keuze drie nachten in Hotel Seppl in Mutters, vlakbij Innsbruck. Hotel Seppl is een fijn hotel, met de mooiste tochten in de buurt én een eigen wellness. Dat betekent een paar dagen heerlijk fietsen, ontspannen en cultuur snuiven in en nabij de hoofdstad van de Alpen.

Win 3 nachten bij Hotel Seppl in Mutters!

Hotel Seppl ligt op een zonneplateau, net boven Innsbruck, en biedt een prachtig uitzicht op de Nordkette en het Karwendelgebergte. Doe je mee aan de prijsvraag? Dan maak je kans op drie nachten voor twee personen, inclusief halfpension. Je kunt gebruik maken van de prijs tot en met 31 oktober 2021 en is exclusief reis, belastingen, drankjes en eventuele fietshuur.

Over Hotel Seppl

Vanuit Hotel Seppl fiets je binnen een mum van tijd de mooiste routes over slingerende bergpassen en langs imposante drieduizenders. Zo kun je je ook wagen aan delen van de Ötztal Radmarathon, één van de bekendste fietsmarathons in Oostenrijk. Na een dag fietsen is het tijd voor wat welverdiende ontspanning in de wellness van het hotel. Zwembad, sauna’s en massages zorgen voor een goed herstel en goede afsluiting van je toch al heerlijke dag in de bergen.

Hotel Seppl

Ontdek Innsbruck, de hoofdstad van de Alpen

Gemoedelijke dalafdalingen, pittige bergpassen en de urban lifestyle in de stad, zo kun je Bike City Innsbruck omschrijven. Deze hoofdstad van de Alpen is de perfecte bestemming voor degenen die tijdens de vakantie graag op hun fiets stappen. Overdag verken je al fietsend de omgeving rondom de stad en ’s avonds is het tijd voor cultuur en culinair genieten.

Fietsen bij Innsbruck

Zo doe je mee met de prijsvraag:

Om kans te maken op de prijs van Roadbike Holidays, vul je onderstaande formulier in. Tip: het antwoord op de vraag vind je hier. Je kunt tot en met 8 juli 2020 meedoen met de prijsvraag, dus wees er snel bij! Houd deze pagina in de gaten, want komende weken verloten we nog meer mooie prijzen van Roadbike Holidays.

1. Hoeveel Roadbike Holidays Hotels zijn er?

 6
 18
 32

2. Je gegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van deze prijsvraag *.
Versturen

*Je e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 à 3 keer per week versturen. Hiervoor kun je je te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden. Bekijk de algemene voorwaarden.

Roadbike Holidays

Roadbike Holidays is een reisbureau dat gespecialiseerd is in fietsvakanties. Ze bieden vakanties aan in de mooiste regio’s van Oostenrijk, Duitsland, Italië, Sloveniën en Spanje. Verken je liever meerdere landen tijdens je vakantie? Ook dan hebben ze een passend aanbod voor je. Winter of zomer, hobbyfietser of sportfietser, Roadbike Holidays vindt de juiste vakantie voor je.

Wielrennen Innsbruck

Kamer Hotel Seppl

Fietsen Alpen

Fietsen Karwendel