Skip to navigation Skip to main content

Nieuwe app voor de mooiste uitstapjes in Tirol

5822 - Nieuwe app voor de mooiste uitstapjes in Tirol

Of u nu een bezoek wilt brengen aan het historische centrum van Kufstein, een wandeling wilt maken over de Kaunertaler Gletscherstraße of een kijkje wilt nemen in het Villgrater Natur Haus in Oost-Tirol: de per direct kosteloos verkrijgbare “reisgidsapp voor Tirol” voor mobiele apparaten helpt u met persoonlijke tips, foto’s en beknopte informatie om de mooiste uitstapjes en attracties in Tirol te vinden.

Zorgvuldig uitgezocht en aantrekkelijk gepresenteerd

Op deze manier wordt het extra leuk om het volgende uitstapje tijdens de Tiroler bergzomer te plannen: de nieuwe “reisgidsapp voor Tirol” biedt namelijk geweldige foto’s, persoonlijke tips voor de betreffende excursie en exacte informatie over bijvoorbeeld openingstijden en contactgegevens. Van A zoals Achensee tot Z zoals Zeughaus – het tot nu toe meest uitgebreide, online beschikbare overzicht van zorgvuldig samengestelde excursies in Tirol is per direct kosteloos als app verkrijgbaar in de iTunes Store. In de loop van dit jaar zal de app ook in de Google Play Store voor Android-apparaten beschikbaar komen.

Inspirerend – voor zowel vakantiegangers als inwoners

Bezienswaardigheden, landschappen, familie & actie, panorama’s, musea, historische steden en demonstratiebedrijven: in deze zeven categorieën is de “reisgidsapp voor Tirol” met 200 excursies ingedeeld. Hiermee kunnen vakantiegangers reeds thuis of tijdens hun verblijf in Tirol inspiratie opdoen en informatie over de attracties inwinnen. De app biedt naar wens excursievoorstellen voor één, drie of zes vakantiedagen. De app is ook ideaal voor inwoners die een weekenduitje willen plannen.

Klik hier om de app gratis te downloaden in de App Store >>

Kort overzicht van de nieuwe reisgidsapp voor Tirol

  • › Meest uitgebreide, online beschikbare verzameling van uitstapjes in Tirol
  • › Inspiratie en tijdbesparende excursieplanning voor één, drie of zes dagen
  • › Diverse voorstelmechanismen, bijvoorbeeld zoeken in omgeving vanaf locatie
  • › Afhankelijk van het weer worden de bijpassende excursies voorgesteld
  • › Automatische melding van attracties ter plaatse
  • › Beoordelingsfunctie voor excursies
  • › 90 procent van de app-inhoud is zonder internetverbinding (en dus zonder roamingkosten) te gebruiken
  • › De app is in het begin in drie talen beschikbaar: Duits, Engels en Italiaans

©Tirol Werbung
Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.