Skip to navigation Skip to main content
Bergsportreizen1

Boek een vakantie in de bergen

Een vakantie in de bergen staat gelijk aan genieten. De mooiste toppen, schitterende dalen, heerlijke gerechten en lokale gastvrijheid. Niets gaat boven een vakantie in de bergen. Natuurlijk kun je zelf een vakantie samenstellen, maar nog makkelijker is een complete vakantie boeken. Bergsportreizen is de reisorganisatie van de NKBV, een organisatie voor en door bergliefhebbers, zonder winstoogmerk. We hebben hieronder een aantal prachtige reizen op een rijtje gezet: huttentochten, vakanties voor gezinnen en themareizen.

Over Bergsportreizen

Bergsportreizen is een organisatie van de NKBV: de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. De NKBV is voor en door bergliefhebbers. Ontdek de vele mogelijkheden van de NKBV en beleef de bergen optimaal!

Huttentochten

Eén van de mooiste type reizen in de bergen is natuurlijk een huttentocht. Tijdens deze meerdaagse tocht door de bergen overnacht je in berghutten. Overdag wandel je van hut naar hut. Bijzonder is dat geen enkele dag en nacht hetzelfde is. Het ene moment overnacht je in een oeroude eenvoudige hut en het andere in een moderne berghut voorzien van alle gemakken. Onderweg neem je je bagage mee en bewandel je de mooiste paden. Via Bergsportreizen kun je deelnemen aan een georganiseerde huttentocht, met meerdere deelnemers. Via de link hieronder zie je de huttentochten die aangeboden worden.

Reizen naar de bergen voor gezinnen

Bergsportreizen organiseert niet alleen tochten met volwassenen, maar ook reizen geschikt voor gezinnen. Dit kunnen verschillende soorten reizen zijn. Benieuwd?